6 trendi irodai eszköz irodabérlése mellé

A szolgáltatott irodák legnagyobb előnye, hogy teljesen felszereltek, a bérlőknek nincs gondja semmire. Berendezés, eszközök, infrastruktúra, minden rendelkezésre áll, és kezdődhet is a munka. A munkavállalóknak csak a saját laptopjukra van szükségük, plusz egy-két irodai használati tárgyra, amelytől kicsit személyesebb, otthonosabb lesz számukra a munkakörnyezet.

Összegyűjtöttünk 6 “létfontosságú” irodai kelléket, amelyet mindenképpen érdemes beszerezni (vagy beszereztetni), ha már tényleg semmi másra nincs szükség a felhőtlen munkanaphoz, és a szakmai sikerekhez. 

6 trendi irodai eszköz

1. Az ülőmunka káros hatásairól rengeteg cikk jelent már meg, de nem lehet róla eleget beszélni. Az ülés, különösen a helytelen testtartásban történő ülés nagyobb terhet ró a gerincünkre és porckorongjainkra, mint bármilyen más testhelyzet. Emiatt is javasolják a labdán ülést. Az alábbi link alatt beszerezhető ülőlabda esztétikus, trendi “bútordarab” az irodába, és meg lehet vele próbálni egészségesen végigdolgozni egy munkanapot. Azért mondjuk, hogy meg lehet próbálni, mert ezt is gyakorolni kell, hiszen a labdán huzamosabb ideig egyenes háttal ülés ugyanolyan kihívás a testnek, mint edzetlenül elvégezni 30 fekvőtámaszt. Elsőként csak napi pár percet javaslunk, amely napról napra bővíthető, ügyelve a helyes testtartásra.

Innen elérhető

 

2. Nem érzi gyakran úgy, hogy szüksége van egy jó fejmasszázsra, miután órákat töltött a számítógép képernyője előtt? Egy gyengéd fejbőrmasszírozó akkor is jól jön, ha elgondolkozik a következő projekten.

Innen elérhető

 

3. Mindenki szeretne egy elegáns örökmozgót, ami sok híres mozifilm nagyhatalmú karakterének asztalán megtalálható.

Most beszerezhet egyet innen

 

4. Telefontöltőből sosem elég az irodában sem. Ha messze van a konnektor az asztalától vagy szeretne egy esztétikusabb, többfunkciós megoldást, választhat USB töltővel felszerelt asztali lámpát,

innen

 

5. Természetkedvelők számára lehet vonzó egy bonsai kezdőcsomag. A készlet mindent tartalmaz, amire szüksége van öt jellegzetes bonsai fa termesztéséhez, beleértve a cserépedényeket és az utasításokat is.

Innen elérhető

 

6. Ismerős a helyzet? A sok telefon és intéznivaló közepette kihűl a friss, reggeli kávé, és mire odáig jut, hogy elkortyolja, már ihatatlanul hideg lesz. Tökéletes irodai segítség ez a bögremelegítő, mely kiiktatja ezt a problémát, hiszen az asztalán bármikor és bármeddig melegen tartja forró italát. 

Innen elérhető

Dolgozzon Ön is prémium irodai körülmények között kihasználva a House of Business irodabérlési szolgáltatásait.

chatsimple