Iroda- és tárgyalóbérlésért keressen minket bizalommal

Mom Park

„A” kategóriás, prémium irodák a kiemelkedő budai lokációjú MOM Park épületkomplexumban, a munka, a vásárlás és a kikapcsolódás harmonikus egységében.

House of Business Mom Park

Vonzó, lüktető épületkomplexum

A MOM Park 40.000 m2 területén irodák, üzletek, kitűnő éttermek, szolgáltatások, valamint 3 mélygarázs biztosítja a bérlők kényelmét

Kiemelkedő budai lokáció

A MOM Park irodaház és környéke a bel- és külföldi vállalatok egyik legkedveltebb budapesti székhelyei és telephelyei közé tartozik
R

2 in 1 életérzés egy helyen

A prémium munkakörnyezetben a pihenés is biztosított a gyönyörűen kialakított, budapesti panorámás tetőterasz kényelmes lounge zónájában

Budapesti business centerünk az „A” kategóriás, prémium minőségű MOM Park irodaházban teljesen felszerelt és bútorozott irodákat biztosít olyan feltételekkel, melyeket az üzleti igényeihez igazítottunk. A MOM Park épületkomplexum 40.000 m2 területű, elegáns épületegyüttesében korszerű irodák, üzletek, lakások találhatók. A figyelemreméltó modern építészet, az elegáns kő– és fémburkolatok, a tágas recepciók, a tetőteraszok és a rendezett park egyedülálló munkahelyi körülményeket teremtenek. Ebből fakadóan a müncheni Arabella Parkhoz hasonlóan a munka, az otthon, a vásárlás és a kikapcsolódás harmonikus egységét nyújtja. Mivel architektúrája erőteljes, azonban mégis jól áttekinthető, így a létesítmény a főváros horizontjának fontos elemévé vált. A kiemelkedő budai lokáció a bel- és külföldi vállalatok egyik legkedveltebb budapesti székhelyei és telephelyei közé tartozik.

Az épület a bevásárlóközpontnak köszönhetően kitűnő éttermi lehetőségeket, üzleteket kínál, bérelhető konferenciatermekkel és 3 mélygarázs szinten, 1250 parkolóhellyel felszerelve.

A prémium munkakörnyezetben a pihenés és feltöltődés lehetősége is megtalálható, az irodakomplexumon belül elérhető, gyönyörűen kialakított, budapesti panorámás tetőterasz kényelmes lounge zónájában.
Emellett az épületben 24-órás porta- és biztonsági szolgálat üzemel, valamint állandó CCTV (videokamera) -rendszer és beléptető kapuk szolgálják a bérlők biztonságát. Központi elhelyezkedése révén a MOM Park irodák a legkülönbözőbb tömegközlekedési eszközzel jól megközelíthetők, mint például metró (M2), villamos (17, 61) és busz (8, 40, 102, 105, 112, 139, 212).

Elérhetőségünk: House of Business Mom Park, 1123 Budapest, Alkotás u. 53., Tel: +36 1 800 9640
E-mail: mompark@houseofbusiness.com

House of Business Mom Park

Kapcsolat

 

House of Business MOM Park

H-1123 Budapest, Alkotás u. 53.
Tel: +36 1 800 9640
Fax: +36 1 800 9641
Mob: +36 20 219 3568
Email: mompark@houseofbusiness.com

Térkép

További helyszínek

Roosevelt

Az Év Irodaháza Bérlői díj korábbi győztese, A+ kategóriás, prémium minőségű Roosevelt irodaházban bérelhető irodáink

Bank Center

A+ kategóriás, prémium minőségű irodaház a Szabadság téren, országunk üzleti és pénzügyi központjában, a Magyar Nemzeti Bank épületével szemben.

Capital Square

Az A osztályú Capital Square a város legmodernebb városkép formáló épülete, irodáink nagy presztízsű, stílusos környezetben bérelhetők
chatsimple