Óradíj alapú tárgyaló bérlés

Előzetes egyedi igényei alapján tökéletesen felkészített tárgyalók

HoB tárgyaló bérlés

Óradíjas tárgyalóbérléssel sokat megtakaríthat egy irodabérlés költségeihez képest. Miért fizetne teljes havi díjat egy fenntartott irodáért, amikor havonta csak néhány belső megbeszélés vagy üzleti találkozó erejéig van szüksége tárgyalóhelyiségre, kiemelt presztízsértékű környezetben? Ha szeretne professzionális körülmények között tárgyalni ügyfeleivel, lenyűgözné tárgyalópartnereit Budapest egyik legnívósabb irodaházában, forduljon hozzánk bizalommal: 2 főtől akár 60 főig bármilyen tárgyalást lebonyolítunk Önnek.

Egyetlen órától akár néhány nap időszakra is bérelhető tárgyalótermeinket egyedi igényei alapján tökéletesen előkészítjük. Bármilyen tárgyalást gördülékennyé teszünk, legyen szó sztenderd megbeszélések, videókonferenciák vagy nagyobb konferenciák lebonyolításáról. A legtöbb konferencia és szeminárium számára megfelelő méretű termekkel rendelkezünk, melyek csúcsminőségű eszközökkel felszereltek. Tárgyalóink minden típusú rendezvényt ki tudunk szolgálni, közlekedési csomópontokhoz közel helyezkednek el, és a parkolás is biztosított. Igény esetén kávéval, teával, forró csokival, ízletes éttermi- és catering szolgáltatással készülünk.

Tárgyaló bérlés

Szolgáltatások

Prezentációs eszközök

Profi hangrendszer, projektor, vetítővászon, flipchart, tollak igény szerint előre bekészítve

Online kommunikációs eszközök

Mint megbízható vezetéknélküli és szélessávú internetkapcsolat online konferenciákhoz, webcamera, mikrofon/headset

Catering szolgáltatás

Kávéval, teával, forró csokival, és ízletes éttermi,- catering szolgáltatással is készülünk

Rólunk mondták

Szondi Zoltán – Tirage Értékteremtő Kft.

Induló vállalkozásként, végleges irodánk kiválasztásáig, átmenetileg, eseti tárgyalások lebonyolítására választottuk a HOB szolgáltatását. Örömmel tapasztaltuk, hogy a foglalás nagyon egyszerű és követhető, mindig az igényeink szerint állt rendelkezésre a tárgyaló, sőt akár az utolsó pillanatban történő módosítás esetén is nagyon rugalmasak a bérlő javára. A tárgyalók berendezése ízléses, üzleties, a helységek tisztasága kifogástalan. A szervező és kiszolgáló személyzet készséges, udvarias és figyelmes, ügyel a vendégek igényeinek kielégítésére.

Best Diamond Ltd. , Bányai Milán

Még tavaly augusztusban kerestem egy olyan irodahelyiséget Budapest belvárosában, ahol fogadhatom ügyfeleimet értékesítési találkozók céljából. Több helyiséget is megnéztem, de mikor a House of Business-re leltem, tudtam hogy nem kell tovább keresgélnem. A lokáció tökéletes, az irodaház és a tárgyaló maga mindig szépen és tisztán vár. Külön köszönettel tartozom a személyzetnek, legfőképpen Emmának és Gabinak, akik mindig készségesek és mosolygósan segítenek. Meleg szívvel ajánlom mindazoknak, akik magas színvonalú szolgáltatást nyújtanak és ehhez egy minőségi tárgyalót keresnek, ügyfélközpontú kiszolgálással.

Tirage Értékteremtő Kft., Szondi Zoltán

Induló vállalkozásként, végleges irodánk kiválasztásáig, átmenetileg, eseti tárgyalások lebonyolítására választottuk a HOB szolgáltatását. Örömmel tapasztaltuk, hogy a foglalás nagyon egyszerű és követhető, mindig az igényeink szerint állt rendelkezésre a tárgyaló, sőt akár az utolsó pillanatban történő módosítás esetén is nagyon rugalmasak a bérlő javára. A tárgyalók berendezése ízléses, üzleties, a helyiségek tisztasága kifogástalan. A szervező és kiszolgáló személyzet készséges, udvarias és figyelmes, ügyel a vendégek igényeinek kielégítésére.

dr. Kő Edit, ügyvéd

A House of Business Roosevelt Irodaházban lévő tárgyalóbérlési szolgáltatása számomra a professzionális szolgáltatás. Ritkán használom a professzionális szót, mert nem nyílik rá alkalom… Itt azonban igen. Professzionális mind a cég irányelveit, mind az egyes kollégák hozzáállását illetően. Nem volt még olyan kérésem és igényem, amelynek ne tudott volna eleget tenni a Cég vagy a kollégák, ezért maximálisan meg vagyok elégedve a szolgáltatással. Igényes, rugalmas, trend-követő a szolgáltatást, és mindezt racionális árak mellett. Összességében számomra jó érzés bemenni egy olyan helyre, ahol szép, igényes, kedves környezet és rugalmas, professzionális közeg fogad, és a House of Business tárgyalóterme ilyen.

Profexec Services Kft. – Dr. Sándor Zoltán

A House of Business tárgyalótermei kényelmet hoznak a mindennapjainkba: egyszerű lefoglalás után a videókonferencia lehetőséggel felszerelt tárgyalókban gördülékenyen tudunk megbeszélést tartani akár az ügyfeleinkkel, akár a csapattal. Igényes környezetben, egy finom kávé mellett máris jól indulnak a meetingek. Az iroda könnyen megközelíthető, és vendégparkolásra is van lehetőség, így a tárgyalópartnereinknek is komfortos megoldás. A személyzet pedig professzionális és segítőkész: bármilyen problémával fordulhatunk hozzájuk. Összességében csak ajánlani tudom a House of Business-t és szolgáltatásaikat.

Szabados Róbert, STRABAG Építőipari Zrt., IH Direkció CC Terület

A tárgyalók a mai kor minden elvárásának megfelelnek. Letisztult, modern, világos, tiszta irodák, melyekben az infrastruktúra 21. századi. Büszkék vagyunk arra, hogy üzleti partnereinkkel ilyen minőségi tárgyalókban tudjuk az egyeztetéseinket lebonyolítani.

Kapcsolat

 

Telefon

+36 30 183 8130

 

E-mail cím

attila.feher@houseofbusiness.com

 

Cím

House of Business Roosevelt - 1051 Budapest, Széchenyi István tér 7-8.
House of Business Bank Center - 1054 Budapest, Szabadság tér 7.
House of Business Capital Square - 1133 Budapest, Váci út 76.
House of Business MOM Park - 1123 Budapest, Alkotás út 53.

Mely szolgáltatás keltette fel érdeklődését?

Mely helyszín keltette fel érdeklődését?

További Szolgáltatások

Rugalmas irodabérleti szolgáltatások

Egyedi igényekre szabható, skálázható privát és rugalmas irodabérleti megoldások, akár óradíj alapú elszámolással.

Virtuális iroda és székhelyszolgáltatások

Amennyiben nincs szüksége fizikai irodára, viszont recepció- és székhelyszolgáltatást igénybe venne, a House of Business ezt kiemelt presztízsű lokációkban tudja biztosítani Önnek.

chatsimple