térkép

Rólunk

A House of Business irodáiba lépve a siker szinte érezhető. Irodatereinket újító szemléletű, magabiztos, célorientált bérlők lakják a kisvállalkozásoktól a nagyvállalatokig. Hiszünk benne, hogy hasonló gondolkodású egyének és cégek közösségének irodát biztosítva, sikereiknek is teret adunk, hiszen rugalmasan alakítható, egyedülálló munkaterületekkel segítünk céljaik megvalósulásában. Barátságos csapatunk eközben gondoskodik a teljes irodai háttérlogisztikáról, hogy bérlőink üzleti tevékenységük fejlesztésére, céljaik elérésére fókuszálhassanak egy inspiráló, minden igényt kielégítő munkakörnyezetben.

A House of Business több mint prémium minőségű, bérelhető irodák összessége Budapest lüktető, nyüzsgő, pozitív energiájú belvárosában. Irodáink – akár teljesen egyedi igényekre szabva – azonnal költözhetők, teljesen berendezettek, tökéletesen felszereltek, a legmagasabb színvonalon üzemelnek. Akár egy órára, napra, hónapra vagy évre is bérbe vehetők. A számítógépen kívül minden mást mi biztosítunk, beleértve a kényelmi szolgáltatások egész sorát. A House of Business irodákban még a siker is szériafelszereltség.

Víziónk

Célunk, hogy üzleti partnereink mindenkori igényeinek maximálisan megfelelve, számukra prémium irodabérleti szolgáltatásokat nyújtsunk, szakmai sikereik biztos háttereként.

Misszónk

A House of Business több, mint magas minőségű irodák összessége. Hiszünk abban, hogy a hasonló gondolkodású emberek közösségének teret és lehetőséget biztosítva hozzájárulhatunk mások sikeréhez.

Értékek

Z

Rugalmasság térben és időben

Ha növekszik vállalkozása, mi további teret adunk sikereinek, de bármikor csökkentheti is a bérelt irodaterület méretét, ha arra van szükség.
Az idő is Önnek kedvez a House of Business-nél, mert nem feltétel hosszú távra bérelnie nálunk, ha csak rövid projektek idejére van szüksége egy jól felszerelt irodára.

Z

A lehetetlent nem ismerjük

„Természetesen megoldható.” „Nem probléma.’ ‘Semmi akadálya.’ – Gyakran használjuk ezeket a kifejezéseket, ha ügyfeleinkkel tárgyalunk. Bármilyen egyedi elképzelése van leendő irodáját tekintve, mit teljesítjük, és már úgy költözhet be megkezdeni a munkát, hogy minden tökéletesen igényeire szabott.
Z

"Akik tényleg mindenre gondoltak..."

Ezt pedig mi halljuk gyakran bérlőinktől a beköltözés pillanataiban. Az irodák ugyanis valóban teljesen felszereltek, mi mindent adunk. Van nyomtató, fénymásoló, teljes körű IT infrastruktúra, internet, konyha, kávé, öltöző és portaszolgálat is. Csak a munkára kell koncentrálni, mi mindent biztosítunk.
Z

A siker alapfelszereltség

Olyan jó mindennap olyan irodában dolgozni, ahol már a kapun belépve elégedettség tölti el az embert. A siker motiváló érzése, hogy professzionális, mégis otthonos helyen tölti munkanapjait, más cégek hasonló gondolkodású, célorientált dolgozóival egy épületben, mely jó alap a kapcsolatok építésére is.
Z

Jól lét az irodában

Kiemelten fontosnak tartjuk olyan munkakörnyezetet biztosítani bérlőinknek, ahol egyszerűen jó lenni. Inspirálóak a terek, a színek, a berendezések, egészséges ételek várnak az étteremben, sétáló munkaállomásunkkal aktívabb a munkaidő, és fitneszterem is rendelkezésre áll.
Z

Társadalmi felelősségvállalás

A társadalmi felelősségvállalás, a fenntartható fejlődés és az egészséges életmód egyaránt fontosak számunkra. Szeretnénk felelősségvállalási és szponzorációs tevékenységek által által minden évben visszaadni valamit a társadalomnak; évente kitűzünk új célokat ennek érdekében.

2016 június

Roosevelt Business Center

Megnyitottuk Roosevelt Business Centerünket 1100 négyzetméteren.

Címünk: Budapest, Széchenyi István tér 7-8, 1051

|

2017 április

Roosevelt Business Center

Megdupláztuk a Roosevelt Business Centerünk méretét 1900 négyzetméterre

|

2019 február

Roosevelt Business Center

További 50%-al növeljük kapacitásainkat Roosevelt Business Centerünkben: 2800 négyzetméterre

|

2020 áprils

Bank Center

Megnyitottuk a Bank Center irodaházban lévő Business Centerünket 1800 négyzetméteren.

Címünk: Budapest, Szabadság tér 7, 1054

|

2021 áprils

Capital Square

Megnyitottuk a Capital Square irodaházban lévő Business Centerünket 1800 négyzetméteren.

Címünk: Budapest, Váci út 76, 1133

|

2022 április

MOM Park

Megnyitottuk a MOM Parkban lévő Business Centerünket 1400 négyzetméteren.

Címünk: Budapest, Alkotás u. 53, 1123

Csapatunk

Gjermund Aadland

Gjermund Aadland

Chief Executive Officer

Attila Fehér

Attila Fehér

Managing Partner

Zoltán Fábián

Zoltán Fábián

Area Sales Manager

Zoltán Bányik

Zoltán Bányik

IT & Project Manager

chatsimple