Iroda- és tárgyalóbérlésért keressen minket bizalommal

Bank Center

A+ kategóriás, prémium minőségű irodaház a Szabadság téren, országunk üzleti és pénzügyi központjában, a Magyar Nemzeti Bank épületével szemben.

HoB BankCenter

Kiemelt lokációval rendelkező irodák az Országházhoz közel

Az V. kerület lényegében országunk üzleti és adminisztratív centruma, itt található a Bank Center, mindenhez közel

Különleges építészeti megoldású, prémium irodaház

Az 1995-ben egyedileg megépített irodaház négy tízemeletes toronyépületből áll, Dr. Finta József, nemzetközileg elismert építész tervezte

Testedzés munka előtt vagy utána közvetlenül az épületben

Az irodaházban 600 négyzetméteres fitneszterem várja a mozogni vágyókat reggel 6, és este 10 óra között

Válassza A+ kategóriás, prémium minőségű irodáinkat a Bank Centerben, nem messze az Országház épületétől. A főváros ezen része országunk üzleti és adminisztratív centruma. Számos park és zöldövezet, vendéglátó egység, kávézó, cukrászda várja a látogatókat, valamint bevásárlási lehetőségekből, üzletekből sincs hiány. Az irodahelyiségek 32 ezer négyzetméteren helyezkednek el, valamennyi prémium kategóriába tehető. Az irodák felszereltsége kiváló, modern telekommunikációs rendszerekkel ellátott, mely a legegyedibb igények megvalósítását is lehetővé teszi.

Az alagsorban üzletek, étterem, kávézó került kialakításra, a biztonságról pedig az emeleteken található tűzjelző és sprinkler rendszerek gondoskodnak. A Platina Torony első emeletén egy 110 fő befogadására is képes konferenciaterem is helyet kapott.  A Bank Center étterme önkiszolgáló, és rengeteg ételkülönlegesség megtalálható a kínálatban, sőt, ingyenes internetelérést is biztosítanak a vendégeik számára. Az épületben egy prémium eszközökkel felszerelt, 600 négyzetméteres fitneszterem várja a mozogni vágyókat reggel 6, és este 10 óra között, ahol aerobic és spinning órákra is lehet jelentkezni.

Elérhetőségünk: 

Cím: 1054 Budapest, Szabadság tér 7., Tel: +36 1 555 1080, E-mail: bankcenter@houseofbusiness.com

HoB BankCenter

Kapcsolat

 

House of Business Bank Center

H-1054 Budapest, Szabadság tér 7.
Tel: +36 1 555 1080
Fax: +36 1 555 1081
Mob: +36 20 226 1630
Email: bankcenter@houseofbusiness.com

Térkép

További helyszínek

Roosevelt

Az Év Irodaháza Bérlői díj korábbi győztese, A+ kategóriás, prémium minőségű Roosevelt irodaházban bérelhető irodáink

Capital Square

Az A osztályú Capital Square a város legmodernebb városkép formáló épülete, irodáink nagy presztízsű, stílusos környezetben bérelhetők

MOM Park

„A” kategóriás, prémium irodák a kiemelkedő budai lokációjú MOM Park épületkomplexumban, a munka, a vásárlás és a kikapcsolódás harmonikus egységében.
chatsimple