Virtuális iroda és székhelyszolgáltatás

Amennyiben nincs szüksége fizikai irodára, viszont recepció- és székhelyszolgáltatást igénybe venne, a House of Business ezt kiemelt presztízsű lokációkban tudja biztosítani Önnek.

HoB Virtuális Iroda

Egy virtuális iroda magas presztízsértékű üzleti címet és telefonszámot biztosít, ha szeretné fenntartani a corporate látszatot, de távolról szeretne dolgozni, legyen a világ bármely táján. Anélkül lehet irodája, hogy az valójában létezne. Ez azt jelenti, hogy fizikai értelembe vett irodahelyiséget nem vesz igénybe egy vállalkozás, de az irodahasználathoz közvetlenül kapcsolódó szolgáltatásokra – mint az üzleti cím, telefonszám, üzenetek továbbítása, cégtábla, postai küldemények kezelése, recepciós asszisztens, adminisztratív háttér, esetenként tárgyaló vagy konferenciaterem bérlés – igényt tart.

A virtuális iroda lehetővé teszi, hogy ügyfelei egy magas presztízzsel bíró irodaházban működő vállalkozásként tekintsenek cégére akkor is, ha fizikai értelemben vállalkozásának nincs szüksége irodára. Ezáltal praktikus, költséghatékony és kényelmes megoldást nyújthat azoknak, akiknek egy jó hírnevű cégszékhelyre van szükségük.

Virtuális szolgáltatások

Szolgáltatások

Székhely- és telephely szolgáltatás

Prémium irodaházunkban presztízsértékű üzleti címet adunk virtuális irodájának

Cégnév tábla kihelyezés

Az irodaépület digitális totem oszlopán cégének hivatalos megjelenítése az irodai bérlők listájában

Recepciós és titkársági szolgáltatások

Látogatók fogadása és frissítővel való kínálás a tárgyalóban, napi adminisztratív feladatok támogatása

Levelek kezelése

Levélpostai küldemények küldése, fogadása, kézbesítése, saját céges postafiók

Telefonos megkeresések kezelése

Telefonhívások kezelése, átadása, üzenetek feljegyzése, átadása

Rólunk mondták

Veszelovszky László, ONEON Technologies Zrt.

Tiszta, jól felszerelt irodák és tárgyalók. A modern üzleti elvárásoknak megfelelő technikai hátteret biztosítja a House of Business. A tárgyalókban a videókonferenciára is alkalmas kijelzőkön túl, kávé, üdítők, ásványvíz és apró édességek is bekészítve várják a partnereimet. Továbbá a tárgyalók elzárhatóak a külső szemektől, ami kimondottan fontos számunkra, üzleti titkaik megőrzésére szempontjából. Profi csapat segíti a cégeim mindennapi munkáját.

Veress Gábor, Magyar Konténer Kft.

A House of Business Bank Centerrel virtuális irodai szolgáltatás kapcsán kötött szerződés egyike volt azoknak, amelyet nem bántam meg. Az ebbe foglalt tevékenységi köröket a recepciós kollegák mindig gyorsan és hatékonyan elvégzik. A beérkező küldeményekről, postáról azonnal értesítenek, ezáltal a folyamatos információcsere kiválóan működik és a munkámat is megkönnyítik.

Greensearch Kft.

A virtuális iroda és a székhelyszolgáltatás kombinációja számunkra a legkényelmesebb: a levelek és futár rendelések minden esetben átvételre kerülnek, még ha otthonról is dolgozunk.
Ha pedig szükségünk van tárgyalóra vagy napi használatú irodára, gondolkodás nélkül a House of Business-t tárcsázzuk. A felújított irodák szépek, igényesen kialakítottak, szívesen használjuk a tárgyalókat partnereinkkel együtt is. Számomra a legfontosabb, hogy mindig mindent megoldjunk és lássam azt, hogy a másik tesz érte, keresi a megoldást. Ezt maximálisan megkapom tőlük, minden szituációban segítőkészek.

Csudutov Csudinka, MIMOX Kft.

Számunkra hosszas szenvedés után érkezett el ez a nagyszerű megoldás. Soha többet nem kell foglalkoznom a takarítással, ezen kívül rendkívül kényelmes, hogy nincs rezsiszámlánk és ügyintézés a szolgáltatókkal, de még az internetszolgáltatóval sem. Nagysebességű és teljesen kimaradásmentes internetelérést biztosítottak számunkra. További fejfájásmentesítés a kávé és egyéb irodaszer beszerzése, a csészék mosogatása, a kifogyott toner, papír, boríték és ilyesmi biztosítása. Végezetül vendégeinket a tényleg professzionális recepciósok várták, üzenetet átadtak, akár a telefont is felveszik, úgy, mintha saját recepciósok lennének, csak senkit nem kell kiképezni. A járvány miatt mi teljesen home office-ba költöztünk, azaz jelenleg most virtuális az irodánk, de tudunk tárgyalót bérelni egy mozdulattal, tehát tárgyalót sem kell feleslegesen fenntartani. Az ilyen iroda további előnye, hogy rugalmasan tud nőni a tér, illetve lehet szerződni akármilyen hosszúságú időre, és székhelynek is be lehet jegyezni cégbíróságnál teljesen hivatalosan a helyet. Nagyon kényelmes, mindig lehet parkolni kint is – bent is, illetve nekünk nagyon fontos volt a metró közelsége is.

Kapcsolat

 

Telefon

+36 30 183 8130

 

E-mail cím

attila.feher@houseofbusiness.com

 

Cím

House of Business Roosevelt - 1051 Budapest, Széchenyi István tér 7-8.
House of Business Bank Center - 1054 Budapest, Szabadság tér 7.
House of Business Capital Square - 1133 Budapest, Váci út 76.
House of Business MOM Park - 1123 Budapest, Alkotás út 53.

Mely szolgáltatás keltette fel érdeklődését?

Mely helyszín keltette fel érdeklődését?

További Szolgáltatások

Rugalmas irodabérleti szolgáltatások

Egyedi igényekre szabható, skálázható privát és rugalmas irodabérleti megoldások, akár óradíj alapú elszámolással.

Óradíj alapú tárgyaló bérlés

Előzetes egyedi igényei alapján tökéletesen felkészített tárgyalók
chatsimple