Prémium lokáció – fontos ez?

A prémium lokáció több szempontból előnyös és vonzó tényező a munkavállalók számára egy munkahely szempontjából. A szolgáltatott irodák irodaépületei stratégiailag kiválasztott központi területeken épülnek fel, amely kibővíti a hálózatépítés, üzleti kapcsolatok lehetőségeit, és versenyelőnyt is jelenthet. Az irodabérlők szakmai megítélése, presztízse, és üzleti növekedése is nagy lendületet kaphat, ha a munkaterületük kiemelt lokációval, prémium címmel rendelkezik.  

Milyen előnyei vannak, ha prémium lokációjú irodaházban bérel szolgáltatott irodát?

Megfelelő közlekedés, könnyű elérés:

A prémium lokációjú iroda tömegközlekedéssel sokféle irányból kényelmesen megközelíthető, autóval nemkülönben, ha pedig kerékpárút is vezet az irodához, az tovább növeli annak prémium jellegét, hiszen a zöld gondolkodás fontos policy.

Parkolási lehetőség:

A parkolás minden esetben kényelmesen megoldott a környéken a dolgozóknak, és a vendégek számára is, erre többnyire az irodaházban rendelkezésre álló parkolóházakban van mód, ahol a dolgozók és vendégek számára ingyenesen fenntartott hely biztosított.  

Jobb megítélés:

Vállalkozásának arculatát jó irányban befolyásolja, ha irodájának tartózkodási helye (virtuális iroda), vagy telephelye prémium lokációban található. A főváros központjánál frekventáltabb hely aligha lehet egy fejlődésre váró vállalkozás számára. 

Minden elérhető helyen van:

Az alkalmazottak általában szívesebben dolgoznak olyan irodában, ahonnan minden könnyen elérhető távolságban van. Napközben ki tudjanak ugrani a bankba, vagy legyen a közelben étterem, bolt, fitneszterem, esetleg fodrászat, bevásárlóközpont vagy kozmetika, borbély, ezzel segítve mindennapjaik gondtalanságát.  

Előny a város és természet találkozása:

A város zajában abszolút elvárható egy prémium lokációjú irodától, hogy a közelben legyen lehetőség relaxálásra, a természettel való kapcsolódásra akár egy kis zöld terület, park, tavacska által. Itt kikapcsolódásra, szabadtéri sportolásra is lehet mód egy fárasztó munkanap során, de az igazi természetbarátok szívesen költik el a munkaebédet az iroda közelében lévő parkban piknikezve.

Ha prémium lokációjú irodát bérelne, már pusztán az irodaház elhelyezkedéséből fakadóan számos előnyhöz, plusz értékhez jut. Bérléssel kapcsolatban, és további részletekért keressen bennünket bizalommal.

chatsimple